Bovenstestraat Echt Nederland in Echt via Huurflits

Bovenstestraat Echt NederlandOp de tweede verdieping van dit markante object is recentelijk een prachtig en royaal ingedeeld appartement gerealiseerd. Dit karakteristieke pand is oorspronkelijk gebouwd rond 1910 en is recentelijk geheel gerenoveerd en gerenoveerd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen om het authentieke karakter te behouden. Zowel de slaapkamer als de woonkamer zijn voorzien van airconditioning.KELDER:Berging (25 m²).TWEEDE VERDIEPING:Hal/entree (2 m²), zwevend toilet met fonteintje, ruime woonkamer (56 m²), bestaande uit een sfeervolle woonkamer met open keuken en een luxe inbouwkeuken voorzien van kookeiland, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser, de woonkamer is tevens voorzien van airconditioning, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer (16 m²) met airconditioning.

Je vind de Appartement aan de Bovenstestraat Echt Nederland  te Echt nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Echt aan de Bovenstestraat Echt Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Echt. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bovenstestraat in Echt wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bovenstestraat in Echt – Klik hier

Details van Appartement Bovenstestraat in Echt

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bovenstestraat Echt Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren