Bovenstraatweg Oldebroek Nederland in Oldebroek via Huurflits

Bovenstraatweg Oldebroek NederlandNadere beschrijving:Deze woning staat op een kleinschalig en gemoedelijk park prachtig gelegen te midden van bossen en landerijen. De locatie is uiterst geschikt voor rustzoekers die willen genieten van de vele natuur, het Veluwemeer en meer.Indeling:Entree naar halWoonkamer met openslaande terrasdeuren Open volledig ingerichte keuken met diverse apparatuur zoals koelkast , 4 pits kookplaat , afzuigkap en combi-oven.1e slaapkamer2e slaapkamerNette moderne badkamerToilet

Je vind de Huurwoning aan de Bovenstraatweg Oldebroek Nederland  te Oldebroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Oldebroek aan de Bovenstraatweg Oldebroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Oldebroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bovenstraatweg in Oldebroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bovenstraatweg in Oldebroek – Klik hier

Details van Huis Bovenstraatweg in Oldebroek

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bovenstraatweg Oldebroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren