Boxbergerweg in Deventer via Esteon

BoxbergerwegTE HUUR: 1-kamer studentenhuis! Gelegen in Voorstad, Deventer. Het heeft een totale oppervlakte van 20m2, met 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €300,-. Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, berging, hoge plafonds, wasmachine, internet / TV. Het zal kaal opgeleverd worden. Een studentenhuis naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Studentenhuis Te Huur in Deventer nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Deventer aan de Boxbergerweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis Te Huur in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis Te Huur in Deventer – Klik hier

Details van Studentenhuis Te Huur in Deventer

Prijs – 300.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boxbergerweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren