Boxtelsebaan Oisterwijk Nederland in Oisterwijk via Huurflits

Boxtelsebaan Oisterwijk NederlandU heeft uw eigen badkamer met douche en wastafel. Verder heb je een spoelbak met spoelbak en een elektrisch 4-pits kooktoestel.Aan de overkant van de gang zijn meerdere toiletten en een gezamenlijke wasmachine.De tuin aan de achterzijde van de woning is gelegen op het noorden. Deze tuin is vrij diep zodat er voldoende zonlicht de tuin bereikt.

Je vind de Studio aan de Boxtelsebaan Oisterwijk Nederland  te Oisterwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Oisterwijk aan de Boxtelsebaan Oisterwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Oisterwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Boxtelsebaan in Oisterwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Boxtelsebaan in Oisterwijk – Klik hier

Details van Studio Boxtelsebaan in Oisterwijk

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boxtelsebaan Oisterwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren