Boylestraat Schiedam Nederland in Schiedam via Huurflits

Boylestraat Schiedam NederlandBeschrijvingDe ligging is zeer centraal ten opzichte van zowel het centrum van Schiedam als Rotterdam. Het centrum van Schiedam is op loopafstand, maar de tram stopt vlakbij die je binnen een kwartier naar het centrum van Rotterdam brengt. Het centraal station van Schiedam ligt op 10 minuten loopafstand. Ook de uitvalswegen rond Schiedam en Rotterdam zijn binnen enkele autominuten te bereiken.Indeling:Hal bij binnenkomst met toegang tot slaapkamer en woonkeuken. Slaapkamer met badkamer en suite. Via woonkeuken toegang tot tuin van 5x8m, gelegen op het oosten.

Je vind de Appartement aan de Boylestraat Schiedam Nederland  te Schiedam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Schiedam aan de Boylestraat Schiedam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boylestraat in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boylestraat in Schiedam – Klik hier

Details van Appartement Boylestraat in Schiedam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boylestraat Schiedam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren