Brabantse_Turfmarkt Delft Nederland in Delft via Huurflits

Brabantse_Turfmarkt Delft NederlandZeer moderne, volledig ingerichte studio in het CENTRUM van Delft. Volledig gemeubileerd, inclusief uitgebreide keuken, moderne badkamer inclusief wasmachine/droger combinatie. gelegen op maximaal 3 minuten loopafstand van het centraal station, 1 minuut loopafstand van overige winkels en boven de supermarkt.

Je vind de Studio aan de Brabantse_Turfmarkt Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Brabantse_Turfmarkt Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Brabantse Turfmarkt in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Brabantse Turfmarkt in Delft – Klik hier

Details van Studio Brabantse Turfmarkt in Delft

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brabantse_Turfmarkt Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren