Brabantsestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Brabantsestraat Rotterdam NederlandLekker wonen in Rotterdam. Dat werkt goed in deze buurt. De Brabantsestraat is gelegen in de wijk Hillesluis. Dit is een kindvriendelijke wijk met relatief veel gezinnen. De buurt heeft relatief veel jonge bewoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een relatief rustige buurt qua bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 3 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Brabantsestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Brabantsestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brabantsestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brabantsestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Brabantsestraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brabantsestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren