Brahmslaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Brahmslaan Eindhoven NederlandHet appartement is gelegen op de eerste verdieping. Er is een gemeenschappelijk terras voor de ingang van het appartement. Hier vindt u tevens de meterkast. De hal met laminaatvloer en vanuit hier toegang tot alle ruimtes. De woonkamer van ca. 26 m2 is voorzien van een fraaie laminaatvloer en open keuken. De keuken is gescheiden van het woongedeelte door een ontbijtbar met 3 barkrukken. De slaapkamer van ca. 9 m2, voorzien van laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Brahmslaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Brahmslaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brahmslaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brahmslaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Brahmslaan in Eindhoven

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brahmslaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren