Brakstraat in Middelburg via Esteon

BrakstraatTe huur voor €1.300,- per maand: een appartement van 105m2 met 4 kamers en 3 slaapkamer(s). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad.. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 4-kamer appartement te huur in Centrum, Middelburg nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Middelburg aan de Brakstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Middelburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 4-kamer appartement te huur in Centrum, Middelburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over 4-kamer appartement te huur in Centrum, Middelburg – Klik hier

Details van 4-kamer appartement te huur in Centrum, Middelburg

Prijs – 1300.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 105m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brakstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren