Brandemeer Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Brandemeer Leeuwarden NederlandDe appartementen tellen circa 74 m2, hebben twee slaapkamers en een balkon of terras met veel zon. Er zijn zowel hoek- als tussenappartementen beschikbaar. Parkeren kan deels voor de deur of door gebruik te maken van de parkeerplaatsen in de omgeving. Indeling: Bij binnenkomst heb je vanuit de hal toegang tot alle ruimtes. Aan de linker- en rechterzijde vind je 2 slaapkamers. In het midden van de hal bevindt zich aan de ene kant de inpandige berging mét wasmachine aansluiting en aan de andere kant de badkamer met een wastafel met wastafelmeubel, douche met douchewand en een toilet. Wanneer je de hal doorloopt kom je terecht in een grote woonkamer met open (hoek)keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien d.m.v. Inventum apparatuur: inductie kookplaat, een oven, RVS afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de ruime woonkamer heb je ook toegang tot het ruime balkon/terras van ongeveer 10m2. Tot slot heeft elk appartement een eigen berging op de begane grond. Deze is voorzien van elektra.

Je vind de Appartement aan de Brandemeer Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Brandemeer Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brandemeer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brandemeer in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Brandemeer in Leeuwarden

Prijs – 990.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brandemeer Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren