Brandemeer Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Brandemeer Leeuwarden NederlandIndeling: Bij binnenkomst heeft u vanuit de hal toegang tot alle ruimtes. Aan de linker- en rechterzijde vindt u 2 slaapkamers. In het midden van de hal bevindt zich aan de ene zijde de inpandige berging met wasmachineaansluiting en aan de andere zijde de badkamer voorzien van een wastafel met wastafelmeubel, douche met douchecabine en een toilet. Als je door de hal loopt kom je in een grote woonkamer met open (hoek)keuken. De keuken is volledig uitgerust met Inventum apparatuur: inductiekookplaat, oven, RVS afzuigkap, vaatwasser en koelkast.Vanuit de ruime woonkamer heeft u tevens toegang tot het ruime balkon/terras van circa 10m2.Tot slot beschikt elk appartement over een eigen berging op de begane grond. Deze is voorzien van elektra.

Je vind de Appartement aan de Brandemeer Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Brandemeer Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brandemeer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brandemeer in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Brandemeer in Leeuwarden

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brandemeer Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren