Bredaseweg Oosterhout Nederland in Oosterhout via Huurflits

Bredaseweg Oosterhout NederlandDe gedeelde voorzieningen bestaan uit meerdere gemeenschappelijke en reeds ingerichte woonkamers, keukens inclusief eethoek, douchegelegenheid en toiletten. Beide gebouwen hebben een eigen tuin aan de achterzijde.

Je vind de Kamer aan de Bredaseweg Oosterhout Nederland  te Oosterhout nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Oosterhout aan de Bredaseweg Oosterhout Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Oosterhout. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bredaseweg in Oosterhout wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bredaseweg in Oosterhout – Klik hier

Details van Kamer Bredaseweg in Oosterhout

Prijs – 202.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bredaseweg Oosterhout Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren