Bredaseweg Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Bredaseweg Tilburg NederlandDit gemeubileerde en ruime appartement (75m2) is gelegen, vlakbij de Universiteit van Tilburg (2 km) en het NS-station Reeshof (2 km). Geschikt voor 2 personen.Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en bestaat uit 2 slaapkamers, 1 gedeeld toilet, een badkamer, keuken, gezellige living. De slaapkamers hebben een zeer mooi uitzicht op de grote tuin.

Je vind de Appartement aan de Bredaseweg Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Bredaseweg Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bredaseweg in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bredaseweg in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Bredaseweg in Tilburg

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bredaseweg Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren