Bredaseweg Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Bredaseweg Tilburg NederlandDe studio is 34m2 en is voorzien van aparte slaapkamer.De studio is voorzien van een nieuwe badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel.In de studio is een pantry aanwezig maar hier kan helaas niet op worden gekookt.In de woning is een gemeenschappelijke keuken geplaatst voor 5 personen met daarin ook een wasmachine.

Je vind de Studio aan de Bredaseweg Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Bredaseweg Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bredaseweg in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bredaseweg in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Bredaseweg in Tilburg

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bredaseweg Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren