Bredaseweg Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Bredaseweg Tilburg NederlandDit volledig gerenoveerde appartement is gelegen op een toplocatie in Tilburg. Het is gelegen op loopafstand van het centrum en station en op enkele minuten van alle uitvalswegen. Het appartement is modern ingericht en voorzien van eigen zonnepanelen. Verder is het geheel naar huidige normen geïsoleerd en voorzien van een fraaie PVC visgraat vloer, raambekleding, nieuwe keuken met alle moderne inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en afzuigkap, fraaie badkamer met inloopdouche en apart toilet. Via de zonnige achtertuin met stenen berging is een carport bereikbaar, waar de auto geparkeerd kan worden.

Je vind de Appartement aan de Bredaseweg Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Bredaseweg Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bredaseweg in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bredaseweg in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Bredaseweg in Tilburg

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bredaseweg Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren