Brede_Hilledijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Brede_Hilledijk Rotterdam NederlandIndeling:De indeling verschilt per woning.EntreeNeem 1 van de liften naar de juiste verdieping en kom de woning binnen! Dan sta je direct in de hal van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de slaapkamers, afzonderlijk toilet, de badkamer en de woonkamer. In de hal heb je ook een berging, waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zit.Wonen en etenDe perfecte woonkamer om optimaal te kunnen genieten! Je hebt een zeer ruime woonkamer met open keuken. Zo kan je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een:- Vaatwasser- Combioven- Kookgelegenheid- Afzuiging- Koelkast en vriezer

Je vind de Appartement aan de Brede_Hilledijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Brede_Hilledijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brede Hilledijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brede Hilledijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Brede Hilledijk in Rotterdam

Prijs – 1383.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 97

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brede_Hilledijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren