Bredenoord Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Bredenoord Rotterdam NederlandDeze gerenoveerde woning aan de Bredenoord is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over twee zonnige balkons.De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en wasmachine.De luxe badkamer heeft een ligbad met gemakkelijke toegang en een aparte douche en apart toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Bredenoord Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Rotterdam aan de Bredenoord Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bredenoord in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bredenoord in Rotterdam – Klik hier

Details van Huis Bredenoord in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bredenoord Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren