Brederostraat, Vosseparkwijk, Leeuwarden, Friesland, Netherlands, 8913HE, The Netherlands in Leeuwarden via Huurflits

Brederostraat, Vosseparkwijk, Leeuwarden, Friesland, Netherlands, 8913HE, The NetherlandsIn de mooie Westerparkwijk op loopafstand van het centrum van Leeuwarden ligt dit goed onderhouden appartement op de 1e, 2e en 3e verdieping. Het appartement is voorzien van dubbelglas en heeft een woonkamer, keuken, douche, toilet op de 1e verdieping en twee ruime slaapkamers op de 2e verdieping. Op de 3e verdieping is de zolder. De buitendeur in de keuken brengt u naar het balkon dat op het oosten ligt. De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. De leveringen en diensten bedraagt € 40,- per maand. Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar.

Je vind de Appartement aan de Brederostraat, Vosseparkwijk, Leeuwarden, Friesland, Netherlands, 8913HE, The Netherlands  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Brederostraat, Vosseparkwijk, Leeuwarden, Friesland, Netherlands, 8913HE, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brederostraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brederostraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Brederostraat in Leeuwarden

Prijs – 737.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brederostraat, Vosseparkwijk, Leeuwarden, Friesland, Netherlands, 8913HE, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren