Bredestraat Oostburg Nederland in oostburg via Huurflits

Bredestraat Oostburg NederlandRuime instapklare bovenwoning met 4 slaapkamers en groot terras op loopafstand van het centrum in Oostburg.Indeling:Entree, ruime woonkamer met schuifpui naar groot zonnig terras, keuken met 4-pits gasstel, kantoor-/werkruimte, toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel, ruime slaapkamer met inbouwkasten.Verdieping:Overloop, grote slaapkamer, 2 slaapkamers en kamer met toegang tot ruime bergzolder.

Je vind de Appartement aan de Bredestraat Oostburg Nederland  te oostburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad oostburg aan de Bredestraat Oostburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in oostburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bredestraat in Oostburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bredestraat in Oostburg – Klik hier

Details van Appartement Bredestraat in Oostburg

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 7
Woonoppervlakte – 167

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bredestraat Oostburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren