Breedstraat in Utrecht via Esteon

BreedstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 65m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Utrecht, Binnenstad. De huurprijs bedraagt €1.250,- en de borgsom €1.250,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 2-kamer appartement in Utrecht, Binnenstad nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Breedstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement in Utrecht, Binnenstad wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement in Utrecht, Binnenstad – Klik hier

Details van 2-kamer appartement in Utrecht, Binnenstad

Prijs – 1250.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Breedstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren