Breemorsweg Lattrop-breklenkamp Nederland in Lattrop-breklenkamp via Huurflits

Breemorsweg Lattrop-breklenkamp NederlandEntree-/gang, open keuken met inbouwkeuken uitgerust met koelkast, 4-pits gaskookplaat, spoelbak en combimagnetron, woonkamer met airco en schuifpui met toegang naar het terras, slaapkamer met twee één persoonsbedden, badkamer met wastafel in meubel, douchehoek, wandcloset en design radiator en toegang naar masterbedroom met inloopkast.

Je vind de Huurwoning aan de Breemorsweg Lattrop-breklenkamp Nederland  te Lattrop-breklenkamp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Lattrop-breklenkamp aan de Breemorsweg Lattrop-breklenkamp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Lattrop-breklenkamp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Breemorsweg in Lattrop-breklenkamp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Breemorsweg in Lattrop-breklenkamp – Klik hier

Details van Huis Breemorsweg in Lattrop-breklenkamp

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Breemorsweg Lattrop-breklenkamp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren