Bremstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Bremstraat Enschede NederlandIndeling:Begane grond: Entree, hal met trap naar de 1e verdieping en toiletruimte met toilet en fontein. De hal geeft toegang tot de “tussenruimte” die momenteel dienst doet als eetkamer. De woonkamer bevindt zich momenteel aan de voorzijde van de woning en beslaat de gehele breedte. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een standaard keukenblok. Achter de keuken is de serre. Na enige aanpassing kan de begane grond worden omgetoverd tot een prachtige ruime leefruimte.1e verdieping: Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douchehoek, ligbad, toilet en wastafel. De badkamer heeft wat modernisering nodig.2e verdieping: Via een vaste trap op de 1e verdieping is de 2e verdieping te bereiken. De 2e verdieping heeft een ruime overloop en 1 ruime slaapkamer met bergruimte achter de knieschotten.De woning wordt opgeleverd met witte wanden en een laminaatvloer.

Je vind de Huurwoning aan de Bremstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Enschede aan de Bremstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bremstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bremstraat in Enschede – Klik hier

Details van Huis Bremstraat in Enschede

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 109

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bremstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren