Brigantijnkade Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Brigantijnkade Amsterdam NederlandDe kamer bevindt zich op de verdieping die alleen bestemd is voor gasten en de badkamer, tegenover uw kamer, wordt gedeeld met slechts twee kamers. De gemeenschappelijke ruimte is boven met de keuken en woonkamer die wordt gedeeld met mij en mijn twee kinderen. De derde verdieping is mijn privéruimte. De woning is met het openbaar vervoer goed verbonden met het centrum (15 min) en het Arenagebied. De ring ligt op slechts enkele minuten afstand en u kunt gemakkelijk alle delen van de stad bereiken.

Je vind de Kamer aan de Brigantijnkade Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Brigantijnkade Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Brigantijnkade in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Brigantijnkade in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Brigantijnkade in Amsterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brigantijnkade Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren