Brigantijnstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Brigantijnstraat Rotterdam NederlandLet op:Wij nemen alleen bezichtigingsverzoeken in behandeling die aan de eisen voldoen en alle gewenste documenten bevatten. We hebben wat tijd nodig om uw documenten door te nemen.1. Als u in loondienst bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Arbeidscontract- 3 recente salarisstroken- Werkgeversverklaring (indien aanwezig)2. Als u zelfstandige bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Bewijs van inkomen (bankafschriften)- KVK-uittreksel (Kamer van Koophandel)- Jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar3. Als je student bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Schoolregistratie- Documenten van uw garantsteller (kopie legitimatiebewijs, bewijs van dienstverband/inkomen, eventueel KVK-uittreksel)Indeling:Via de afgesloten entree is het trappenhuis met de trap naar de appartementen in het complex. Via het trappenhuis komt u in de entree/hal van de woning.4e verdieping:De hal geeft toegang tot alle vertrekken in het appartement. Tevens is de hal voorzien van een meterkast en de toiletruimte met toiletpot. Gesloten keuken met nette keukenopstelling, cv-opstelling, gaskookplaat, wasmachine-aansluiting en openslaande deuren naar balkon aan de achterzijde. De badkamer bestaat uit een douchehoek met wastafel.De woonkamer bestaat uit een zithoek, een eethoek en heeft veel glas en toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Brigantijnstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Brigantijnstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brigantijnstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brigantijnstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Brigantijnstraat in Rotterdam

Prijs – 1345.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brigantijnstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren