Brinklaan Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Brinklaan Apeldoorn NederlandHet appartement bestaat uit een woonkamer met 1 aparte slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. De luxe keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron. De luxe badkamer is voorzien van een douche, wastafel met wastafel, spiegelkast met verlichting en een separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Brinklaan Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Brinklaan Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brinklaan in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brinklaan in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Brinklaan in Apeldoorn

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brinklaan Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren