Broekhovenseweg Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Broekhovenseweg Tilburg NederlandDit appartement betreft een maisonnette met 1 slaapkamer gelegen op de 2e en 3e etage. De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en een open keuken. De keukens zijn voorzien van moderne inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte. Daarnaast zijn er één/ twee slaapkamers aanwezig. De badkamer is luxueus afgewerkt en voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er een apart toilet en een berging met was de was/droog combi machine staat. De woningen zullen volledig gemeubileerd worden opgeleverd en tevens is er een pvc vloer, vaste verlichting en luxaflex aanwezig.Moderne witte keuken met antraciet aanrechtblad, voorzien van de volgende gemakken: koelkast, inductieplaat, afzuigkap, spoelbak, combi magnetron/oven en vaatwasser.Het sanitair wordt voorzien van antraciete en witte betegeling.

Je vind de Appartement aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Broekhovenseweg in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Broekhovenseweg in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Broekhovenseweg in Tilburg

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren