Broekhovenseweg Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Broekhovenseweg Tilburg NederlandDeze gemeubileerde studio betreft een SHORT-STAY woning en kan hierdoor alleen worden gehuurd door expats of internationale studenten. De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd,Het volledige pand is recent gerenoveerd. Je woont dus in een gloednieuwe woning voorzien van vers verf- en stucwerk en nieuwe vloeren.De woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping. De keuken is voorzien van een kookplaat, waterkoker, koelkast, oven en een vaatwasser.Op de tweede verdieping vind je de slaapkamer en badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Studio aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Broekhovenseweg in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Broekhovenseweg in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Broekhovenseweg in Tilburg

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren