Broekhovenseweg Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Broekhovenseweg Tilburg NederlandDe kamer maakt deel uit van een studentenresidentie met in totaal 6 studenten.In de kamer bevindt zich een pantry met een wastafel. Koken is niet toegestaan in de kamer.Door de ligging net buiten de Ringbaan Zuid fietst u binnen 10 minuten naar het centrum van Tilburg.

Je vind de Kamer aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Broekhovenseweg in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Broekhovenseweg in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Broekhovenseweg in Tilburg

Prijs – 300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Broekhovenseweg Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren