Broekslootkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Broekslootkade DenHaag NederlandGemeubileerde studio van circa 30m2- Geschikt voor 1 persoon- Gelegen op de derde verdieping aan de achterzijde- Eigen balkon- Volledig luxe en trendy ingericht- De studio is af te sluiten door middel van een slot- Met eigen keuken en douche

Je vind de Studio aan de Broekslootkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Broekslootkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Broekslootkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Broekslootkade in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Broekslootkade in Den Haag

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Broekslootkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren