Broekstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Broekstraat Arnhem NederlandIndeling:Begane grond: Entree, hal met trap naar eerste verdieping.1e verdieping: Woonkamer, keuken met toegang tot balkon. Toilet en vaste trap naar 2e verdieping.2e verdieping: twee ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon. Badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.provisieruimte en vaste trap naar 3e verdieping.3e verdieping: Ruime zolderverdieping met grote dakramen, veel opbergruimte en voorzien van een prachtig dakterras.

Je vind de Appartement aan de Broekstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Broekstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Broekstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Broekstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Broekstraat in Arnhem

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 115

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Broekstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren