Bronkhorststraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Bronkhorststraat Leiden NederlandNet buiten de singels van Leiden hebben wij weer een pareltje in de verhuur. Dit gestoffeerde 2-kamer appartement ligt op nog geen 5 minuten loopafstand van winkelstraat de Haarlemmerstraat. Het Centraal Station van Leiden bereik je binnen 5 minuten fietsen.De entree van het appartement is gelegen op de eerste etage van het gebouw. Je komt binnen in de slaapkamer, deze is mooi licht en zeer ruim.Vanuit de slaapkamer bereik je middels de trap de knusse woonkamer welke tevens voorzien is van een open keuken. De keuken is vrij basic en voorzien van een koelkast, gasfornuis en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Bronkhorststraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Bronkhorststraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bronkhorststraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bronkhorststraat in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Bronkhorststraat in Leiden

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bronkhorststraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren