Bronsdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Bronsdijk Rotterdam NederlandIndeling:Entree in portiek met brievenbussen, bellentableau, bergingen en trapopgang naar appartementen.Appartement 1e verdieping:entree in hal met toegang tot de keuken, twee slaapkamers, badkamer, toilet en woonkamer.De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een groot fornuis inclusief oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.De vernieuwde badkamer is voorzien van een luxe douchecabine met regendouche, massagejets en LED-verlichting, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.Berging op de begane grond. Gratis en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Je vind de Appartement aan de Bronsdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Bronsdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bronsdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bronsdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Bronsdijk in Rotterdam

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bronsdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren