Brouwersgracht DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Brouwersgracht DenHaag NederlandIndelingEntree vanaf de straat. Trap naar de eerste verdieping met lange gang. Deuren naar alle appartementen. Entree appartement naar kleine hal welke grenst aan het woongedeelte met moderne open design keuken. Keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, kookplaat, oven/magnetron, voldoende opbergruimte en koel/vriescombinatie. Slaapkamer met comfortabel boxspringbed en kastruimte. Badkamer met inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en toilet. Houten parketvloer, centrale verwarming.

Je vind de Appartement aan de Brouwersgracht DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Brouwersgracht DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brouwersgracht in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brouwersgracht in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Brouwersgracht in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brouwersgracht DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren