Brouwershoef Ede Nederland in Ede via Huurflits

Brouwershoef Ede NederlandIn het centrum van Ede aan de Brouwershoef komen 3 kamer appartementen beschikbaar.De woningen hebben 2 slaapkamers en hebben allemaal een mooie buitenruimte en zijn tussen de 50m2 en 65m2 groot.Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de woningen af te maken en verwachten we begin juni te kunnen bezichtigen. We zullen ook foto’s van de huizen plaatsen.

Je vind de Appartement aan de Brouwershoef Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de Brouwershoef Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brouwershoef in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brouwershoef in Ede – Klik hier

Details van Appartement Brouwershoef in Ede

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brouwershoef Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren