Brouwerstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Brouwerstraat DenHelder NederlandDe woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Helder, op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 43 minuten rijden.

Je vind de Huurwoning aan de Brouwerstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad DenHelder aan de Brouwerstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Brouwerstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Brouwerstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Huis Brouwerstraat in Den Helder

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brouwerstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren