Brouwersweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Brouwersweg Maastricht NederlandIndeling:De woonkamer is ca. 37m2 en biedt toegang tot de open keuken van ca. 9,4m2. De keuken is vv een kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Tevens is er een ruime berging bij de keuken van ca. 2m2.Er zijn 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 is ca. 14m2, slaapkamer 2 ca. 9,4m2. De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad, aparte douche, wastafel met spiegel en 2e toilet. Het appartement beschikt over een eigen balkon.In de kelder van het gebouw is er een prive berging aanwezig. Tevens heeft u de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in achtergelegen parkeergarage.

Je vind de Appartement aan de Brouwersweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Brouwersweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brouwersweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brouwersweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Brouwersweg in Maastricht

Prijs – 1196.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 107

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brouwersweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren