Brugmanstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Brugmanstraat Eindhoven NederlandIndeling en omschrijving huurwoning Eindhoven:Begane grond:Gedeelde entree met meterkast (gesplitse gas en elektrameters, de woning is voorzien van 5 groepen en 2 aardlekschakelaars).Woonkamer:De ruime woonkamer is voorzien van een nette nieuwe laminaatvloer en heeft een oppervlakte van ca. 32 m2 (8,5×4) en beschikt over een trapkast.Keuken:De keuken heeft een oppervlakte van ca. 8m2 (4×2) en is voorzien van een koelkast en gasfornuis. Via de keuken kunt u de kelderkast bereiken. Naast de keuken is een bijkeuken gesitueerd waar de aansluitingen voor de wasmachine, vaatwasser en droger zijn.Slaapkamer:De ruime slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 20m2 (4,4×4,5) en deze kunt u bereiken middels de bijkeuken.Het appartement heeft de beschikking over een ruime tuin van ca. 22 m2. Deze is te bereiken via de woonkamer en de bijkeuken. Er is tevens een ruime schuur aanwezig in de tuin.

Je vind de Appartement aan de Brugmanstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Brugmanstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brugmanstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brugmanstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Brugmanstraat in Eindhoven

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brugmanstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren