Brugstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Brugstraat Arnhem NederlandDeze leuke kamer is voorzien van een eigen keukenblok met elektrische kookplaten en bevindt zich in een mooi pand.Het huis is voorzien van een fietsenstalling, en er zijn wasmachines en drogers aanwezig.De kamer ligt op een top locatie, namelijk op loopafstand van het Centraal station en de binnenstad van Arnhem.Het openbaar vervoer is makkelijk te bereiken vanaf het huis, en er zijn veel winkels in de buurt.

Je vind de Kamer aan de Brugstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Brugstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Brugstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Brugstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Brugstraat in Arnhem

Prijs – 627.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brugstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren