Bruningweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Bruningweg Arnhem NederlandEen modern licht 3-kamerappartement met eigen parkeeraccommodatie. Het appartement gebouwd in 2006 is voorzien van een royale woonkamer met grote raampartijen, 2 ruime slaapkamers, moderne royale badkamer en luxe keuken met kook eiland (keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast). Bijkeuken bevindt zich naast de keuken. De afwerking is “ultieme perfectie” te noemen. Tot in detail is deze doorgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Bijzonder is de ligging in de binnenstad, zodra men de lift verlaat komt men op een binnentuin op de 3e verdieping met fraaie bordessen, terrassen en borders met grote bomen. Een oase van rust op hoogte! Rondom de woning zijn grote dakterrassen beschikbaar om te genieten van een goed glas wijn op een warme zomeravond! Parkeergelegenheid en berging wordt geboden in een parkeerkelder

Je vind de Appartement aan de Bruningweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Bruningweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bruningweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bruningweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Bruningweg in Arnhem

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bruningweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren