Brusselsestraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Brusselsestraat Maastricht NederlandNette en ruime gemeubileerde 1 slaapkamer appartement (50 m²) met ruim terras (12 m²) te huur op een TOP Locatie in het centrum van Maastricht.De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van 29 m² en wordt onder andere met een ruime zitbank, kast, tv, tv-meubel, bijzettafel, eettafel en stoelen opgeleverd. De vloer van de woonkamer met open keuken is een laminaat vloer.De open keuken zorgt voor een gezellige sfeer in de woonkamer. De keuken ligt ook aan het mooie terras, en verbindt de woonkamer dus met de buitenruimte. Dit merk je onder andere door de mooie lichtinval. Het terras heeft een oppervlakte van 10 m².De keuken beschikt over een 4 pits kookstel (elektrisch), oven, magnetron, vaatwasser, spoelbak met fontein, afzuigkap, 6-tal keukenkasten en de wasmachine is ook in de keuken gevestigd.Via de mooie houten trap wordt de eerste verdieping bereikt. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer en badkamer.De slaapkamer heeft een oppervlakte van ruim 14 m² en is voorzien van een tweepersoonsbed en een zeer ruime kledingkast.De badkamer ligt naast de slaapkamer en is voorzien van een toilet, wastafel met fontein en spiegel en een douche.Via het trapluik is een kleine bergruimte te bereiken waar bijvoorbeeld enkele koffers o. i. d. kan worden opgeslagen.De ligging van het appartement is perfect. Binnen vijf minuten loopafstand van ligt het Vrijhof en de Markt en meerdere Universiteiten net zoals alle uitvalswegen.

Je vind de Appartement aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brusselsestraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brusselsestraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Brusselsestraat in Maastricht

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren