Brusselsestraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Brusselsestraat Maastricht NederlandBij binnenkomst komt u in de woonkamer van 40 m2 met veel lichtinval waarin een ruime open keuken is geplaatst met een 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koel/vrieskast, afzuiging en voldoende kasten om spullen te bergen. Vanuit de woonkamer aan de linkerkant komt u een zeer mooie, afgewerkte badkamer van 8 m2 met alle aansluitingen voor een was- en droogmachine, hangend toilet, wastafel met fontein en bad met douche combinatie. Vanuit de badkamer komt u in de slaap/hobby kamer van 6 m2. Aan de rechterzijde van de woonkamer vind zich een grote slaapkamer van 14 m2

Je vind de Appartement aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brusselsestraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brusselsestraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Brusselsestraat in Maastricht

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren