Brusselsestraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Brusselsestraat Maastricht NederlandSeparate toegang, gang, binnenplaats, gemeenschappelijke keuken met keukenopstand voorzien van een 4 pits gaskookplaat en wasemkap. Op deze woonlaag kamer (grootte 18 m2). Gezamenlijke badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Wasberging.

Je vind de Kamer aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Brusselsestraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Brusselsestraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Brusselsestraat in Maastricht

Prijs – 455.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brusselsestraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren