Brusselseweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Brusselseweg Maastricht NederlandHet 1 slaapkamer appartement van 55 m² bestaat uit 2 woonlagen, waarvan op de 1e verdieping de hal, keuken met aansluitend de woonkamer van ruim 25 m². Vanuit de woonkamer betreedt u tevens het balkon van 4 m².Op de 2e verdieping bevindt zich de overloop met links een berging, in het midden de badkamer voorzien van een douche, wastafel, wasmachineaansluiting, toilet en douche met kraanwerk en een glazen wand en rechts de ruime slaapkamer met een grote 3-deurs kledingkast.De compleet nieuwe keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis. Afzuigsysteem, koelkast met vriesvak, spoelbak, werkbank en een wandkast als extra bergruimte waar de koelkast en vriezer zich bevinden.Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd inclusief een vloer met laminaat.In de onderbouw bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging en een eigen berging van 6 m².Buiten voor het appartementencomplex is een eigen parkeerplaats beschikbaar.Het appartement wordt waar nodig geheel geschilderd opgeleverd.

Je vind de Appartement aan de Brusselseweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Brusselseweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Brusselseweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Brusselseweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Brusselseweg in Maastricht

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Brusselseweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren