Buikslotermeerplein Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Buikslotermeerplein Amsterdam NederlandMooiere lichte kamer gelegen op de 14e verdieping.Het appartement wordt gedeeld met mezelf.Dus ook de standaard voorzieningen worden gedeeld. In overleg ook de woonkamer.Metro en groot winkelcentrum om de hoek.

Je vind de Kamer aan de Buikslotermeerplein Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Buikslotermeerplein Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Buikslotermeerplein in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Buikslotermeerplein in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Buikslotermeerplein in Amsterdam

Prijs – 710.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buikslotermeerplein Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren