Buitenbassinweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Buitenbassinweg Rotterdam NederlandEntreeVanuit de entree heb je toegang tot de inpandige berging, apart toilet, badkamer, de woonkamer, de keuken met inbouwapparatuur en 2 slaapkamers.WoonkamerWoonkamer geeft toegang tot het balkon.Slaapkamers2 slaapkamers van 12 en 9 m2.- Opgeleverd met gerenoveerde badkamer en toilet.- Eigen berging op de begane grond.- Er is voldoende gratis, openbare parkeergelegenheid in de omgeving.- De foto’s zijn van een soortgelijk appartement en geven een sfeerimpressie.

Je vind de Appartement aan de Buitenbassinweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Buitenbassinweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Buitenbassinweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Buitenbassinweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Buitenbassinweg in Rotterdam

Prijs – 1070.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buitenbassinweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren