Buitenhaven DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Buitenhaven DenBosch NederlandWonen aan de Buitenhaven betekent wonen in het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch. Op loopafstand van het centraal station en de lekkerste Bossche Bollen van Nederland!Deze woning is gelegen op de 1e etage en is met een lift bereikbaar.Indeling:Hal, gesloten keuken, separaat toilet, badkamer met douche en wastafel, 2 slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Buitenhaven DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Buitenhaven DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Buitenhaven in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Buitenhaven in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Buitenhaven in Den Bosch

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buitenhaven DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren