Buizerdhof CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Buizerdhof CapelleaandenIJssel NederlandBeschrijving / indeling:• U komt binnen via de voordeur.• 1e en 2e slaapkamer aan de voorzijde; en 3e en 4e slaapkamers aan de achterzijde.Alle slaapkamers met een lichte en rustige sfeer, zijn uitgerust met comfortabele bedden, ruime kledingkasten, kast, bureau, spiegels, beddengoed, kussens, handdoeken, lakens en bieden daarom alle ruimte die u nodig heeft, waar u kunt studeren, lezen, werken, en krijg alles wat je meebrengt!• woonkamer aan de voorzijde met luxe open keuken.De ruime lichte woonkamer en geweldige eetkamer, met grote ruiten om natuurlijk licht en prachtige zon te verblinden, zijn efficiënt ontworpen met banken, tv, eettafel voor 8 personen en boekenplanken met alles wat je nodig hebt.• De luxe open keuken is volledig voorzien van al het keukengerei dat u nodig heeft, waaronder een oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, wasmachine en droger.• Badkamer met fraaie inloopdouche en wastafels.Net als de rest van dit appartement is ook de badkamer recentelijk gerenoveerd.

Je vind de Kamer aan de Buizerdhof CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Buizerdhof CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Buizerdhof in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Buizerdhof in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Buizerdhof in Capelle aan den IJssel

Prijs – 887.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buizerdhof CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren