Buizerdstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Buizerdstraat Rotterdam NederlandCentrale verwarming: Ja, door middel van Moeder Open Haard.Dubbele beglazing : JaHuurprijs per kamer : € 550 EXCL. G/W/EBalkon: jaPlaats:De woning is goed bereikbaar. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, op loopafstand van winkels, nabij het overdekte winkelcentrum Zuidplein en scholen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 1 minuut rijden. De Maastunnel is op enkele minuten afstand van de woning.

Je vind de Kamer aan de Buizerdstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Buizerdstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Buizerdstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Buizerdstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Buizerdstraat in Rotterdam

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buizerdstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren