Bulgarijepad Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Bulgarijepad Haarlem NederlandOmarm Stijlvol Wonen in Haarlem:Deze buurt herbergt een levendige gemeenschap, met een aanzienlijk aantal jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Het is een oase van rust midden in de drukte van de stad, waardoor het een ideale plek is om je thuis te noemen.Gemakkelijke toegang en gemak:De woning is goed bereikbaar en beschikt over diverse voorzieningen in de buurt. Op loopafstand vindt u een supermarkt en een treinstation, waardoor uw dagelijkse leven een fluitje van een cent wordt.Jouw toekomstige woning:Alle faciliteiten in dit appartement worden gedeeld met de vrouwelijke huisbaas, haar tienerzoon en een andere huurder. Het appartement biedt een comfortabele en stijlvolle woonruimte voor de juiste huurder.

Je vind de Kamer aan de Bulgarijepad Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Bulgarijepad Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bulgarijepad in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bulgarijepad in Haarlem – Klik hier

Details van Kamer Bulgarijepad in Haarlem

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bulgarijepad Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren