Bulgerstein Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Bulgerstein Amsterdam NederlandBuitenveldert ligt aan de zuidkant van Amsterdam, het betreft een groene wijk met veel kwaliteiten.De appartementen liggen op ongeveer 5 minuten lopen van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein.De wijk telt maar liefst vier parken; Amstelpark, Beatrixpark, Gijsbrecht van Aemstelpark en de Amsterdamse Bos.De ringweg A10 is binnen enkele minuten bereikbaar net als de treinstations RAI en Amsterdam WTC welke op 3 minuten fietsafstand liggen.Deze 360 appartementen zijn verspreid over drie woonblokken ( toren, portiek en galerij ). De complexen liggen aan de Hogewerf, Bulgerstein, Geervliet, Spangenhof en Holy. Rustige straten, met volop parkeergelegenheid.

Je vind de Appartement aan de Bulgerstein Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Bulgerstein Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bulgerstein in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bulgerstein in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Bulgerstein in Amsterdam

Prijs – 1320.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bulgerstein Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren