Bunckmanplein Voorthuizen Nederland in Voorthuizen via Huurflits

Bunckmanplein Voorthuizen NederlandRiant dubbelchalet met 3 slaapkamer te huur in Voorthuizen. Adres bij benadering vanwege privacy. Deze bungalow van ca. 75m2 met 3 slaapkamers staat op een royale kavel van ca. 400m2. Internet is mogelijk en voorzien van dubbele isolatie en centrale verarming. Natuurrijk gelegen op een kleinschalig bungalowpark nabij het bos. Op het parkje zijn altijd voldoende vaste huurders en eigenaren aanwezig. Op ca. 7 minuten van de A1, nabij het bos en diverse wandel-, fiets- en ATB-routes.Indeling:EntreeOpen keukenWoonkamer met terrasdeurenSlaapkamer 1Slaapkamer 2Slaapkamer 3Badkamer v.v. toilet, wastafel en douchecabineSeparaat toilet

Je vind de Huurwoning aan de Bunckmanplein Voorthuizen Nederland  te Voorthuizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Voorthuizen aan de Bunckmanplein Voorthuizen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Voorthuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bunckmanplein ni Voorthuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bunckmanplein ni Voorthuizen – Klik hier

Details van Huis Bunckmanplein ni Voorthuizen

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bunckmanplein Voorthuizen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren